Informatiemarkt voor jongeren: Wat vind jij?

29 september 2008

Hoe communiceer je het makkelijkst met de gemeente? Zijn er starterswoningen in de gemeente aanwezig? Hoe staat het met het voorzieningenniveau binnen de gemeente? Deze vragen en nog veel meer, komen aan bod tijdens de informatieavond die georganiseerd wordt door de gemeenteraad van de gemeente Goedereede. Op vrijdag 10 oktober 2008 om 19.30 uur gaat de informatieavond van start. De avond is voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar en wordt gehouden in zalencentrum Dorpstienden, Dorpstienden 4 in Ouddorp.

Op de informatieavond krijg jij de kans om in debat te gaan met lokale politici! De avond is verdeeld in twee delen. Allereerst worden er diverse onderwerpen in kleine groepen besproken. Vervolgens is er na de pauze een debat over de belangrijkste onderwerpen van deze avond.

Ook is er een informatiemarkt aanwezig deze avond. Op de markt staan informatieve kraampjes van alle deelnemende partijen. Aan het einde van de avond is er gelegenheid om rustig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb je een mening? En wil je dat hier iets mee gedaan wordt? Kom dan langs!

Meld je nu aan via de uitnodiging die je thuisgestuurd hebt gekregen, of stuur voor 5 oktober een mailtje naar jongerendebat@goedereede.nl.

Tot op de ‘Informatiemarkt voor jongeren’ in Ouddorp!

Namens de gemeenteraad,
Patrick, Liesbeth en Coen.