Effecten van de plannen op prinsjesdag

11 september 2009

Op Prinsjesdag presenteert de minister van Financiën de plannen van het kabinet voor 2010 aan de Tweede Kamer. Iedereen is natuurlijk benieuwd wat er voor hem of haar gaat veranderen. Op de speciale Prinsjesdagsite van de rijksoverheid wordt voor verschillende groepen aangegeven wat de plannen zijn voor 2010. Bijvoorbeeld voor ondernemers, automobilisten, gehandicapten, boeren en tuinders, gezinnen of ouderen. Van maatregelen en plannen waar deze groepen mee te maken kunnen krijgen, is op deze site een overzicht beschikbaar. Op 15 september om 15.15 uur zijn de maatregelen die het kabinet neemt overzichtelijk beschikbaar op de site www.prinsjesdag2009.nl, in het onderdeel ‘‘Effect op u’’.

Het Reformatorisch Dagblad maakte een E-magazine over Prinsjesdag. In deze digitale variant veel foto’s, animaties en een videootje waarop de voorzitter van de Tweede Kamer uitlegt wat er op Prinsjesdag in Den Haag te beleven valt.