Decembergroet SGP Goedereede

23 december 2009

Het jaar 2009 is bijna weer ten einde. Een politiek bewogen jaar. We kunnen wel stellen dat het afgelopen jaar politiek gezien behoorlijk intensief was. Veel thema’s zijn de raadstafel gepasseerd. Veel is er ook bereikt het afgelopen jaar. Helaas waren er ook zaken die op gespannen voet staan met de christelijke identiteit. Zaken waar de SGP-fractie steeds op gewezen heeft. Geen maand onbesproken was het thema: Herindeling op Goeree-Overflakkee. Voor de SGP in Goedereede een brug te ver. De fractie voelt zich niet gekozen om de gemeente op te heffen, maar juist te bouwen en te bewaren. Twee woorden die rechtstreeks uit de Bijbel komen. Voor de SGP in Goedereede zijn juist de bijbelse waarden en normen van grote betekenis. De (christelijke) identiteit van onze gemeente zal behoorlijk op de proef worden gesteld als de provinciale plannen zullen doorgaan. Het bewaren van die kenmerkende identiteit blijft van grote belang. In de traditionele decembergroet wordt dit thema nader toegelicht. Alle geledingen van de SGP te Goedereede wensen u gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2010!