Burgemeester Van de Velde-de Wilde hervat werkzaamheden

18 januari 2010

Burgemeester Van de Velde-De Wilde van de gemeente Goedereede is vorig jaar op 29 oktober geopereerd aan haar rug. Na de geslaagde operatie moest zij een paar maanden revalideren. De burgemeester is nu volledig hersteld en start op maandag 25 januari weer met haar werkzaamheden. De operatie van de burgemeester was noodzakelijk vanwege een probleem met haar rugwervels. Na een kort verblijf in het ziekenhuis heeft zij thuis moeten herstellen. Tijdens het herstel ontving ze honderden blijken van belangstelling. ‘Ik heb zoveel telefoontjes, kaarten, bloemen en andere attenties ontvangen dat het gewoon niet mogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken. Zoveel belangstelling hadden mijn man en ik echt niet verwacht. We willen iedereen bedanken. Het was geweldig!’, aldus de energieke burgemeester.

Tijdens haar afwezigheid zijn haar werkzaamheden uiteraard overgenomen door haar collega’s. Van de Velde: ‘Ik ben erg dankbaar dat mijn collega’s mijn taken zo goed hebben overgenomen. Ik heb daar altijd het volste vertrouwen in gehad en me daar nooit zorgen over gemaakt.’ De burgemeester voelt zich goed en begint op maandag 25 januari weer met haar werkzaamheden. Ze heeft de eerste tijd ingeruimd voor de overdracht van de dossiers. ‘Daarna ga ik er gelijk weer tegenaan; er is genoeg te doen. Ik pak met veel plezier de draad weer op’. Aldus een burgemeester die er naar uitkijkt om weer te beginnen en iedereen weer persoonlijk te ontmoeten.