Gemeente Goedereede herdenkt watersnoodramp

20 januari 2010

Op 1 februari aanstaande is het 57 jaar geleden dat de watersnoodramp zich voltrok. Het verwoestende water nam vele levens en richtte enorme schade aan. Ook de gemeente Goedereede werd zwaar getroffen. Op maandag 1 februari 2010 herdenkt de gemeente de ramp met een kranslegging bij het herdenkingsmonument aan de Brielsestraat in Stellendam. De aanvang is om 19.00 uur. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De burgemeester van de gemeente Goedereede, mevrouw G.J. van de Velde-de Wilde houdt een toespraak. Vervolgens zal het college van burgemeester en wethouders een krans bij het monument leggen. Hierna is er gelegenheid voor iedereen om bloemen bij het monument te leggen. Daarna wordt er één minuut stilte gehouden. Iedereen is uitgenodigd om bij de herdenking aanwezig te zijn.