Denk mee over nieuwe website gemeente Goeree-Overlakkee

Denk mee over nieuwe website gemeente Goeree-Overlakkee

Voor de nieuw te vormen gemeente Goeree-Overflakkee wordt een website ontwikkeld die op 1 januari 2013 beschikbaar zal zijn. De nieuwe website moet uiteraard klantvriendelijk en toegankelijk zijn. Bij de indeling en de inrichting van de website willen de vier gemeenten u, als inwoner, vertegenwoordiger van een bedrijf of maatschappelijke instelling en klant van de nieuwe gemeente, graag betrekken.

U kunt uw ideeën en wensen voor de nieuwe website van de gemeente Goeree-Overflakkee via een online enquête kenbaar maken. Via de link https://www.surveymonkey.com/s/websitego kunt u de online enquête invullen. Het invullen van de vragenlijst neemt maximaal tien minuten in beslag. Deelname aan de enquête staat open gedurende de twee weken, tot 24 mei 2012. Een link naar de online enquête wordt ook op www.herindelinggoeree-overflakkee.nl geplaatst en de gemeentelijke websites.

Bijeenkomst
Op dinsdagavond 5 juni wordt een bijeenkomst georganiseerd over de nieuw te ontwikkelen website van de gemeente Goeree-Overflakkee. U kunt zich via de online enquête (bij de laatste vraag) aanmelden voor de bijeenkomst. Aan de bijeenkomst kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Meldt u zo snel mogelijk aan.

Deelname aan de online enquête is anoniem, tenzij u zich natuurlijk aanmeldt voor de bijeenkomst. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met mevrouw M.W. Pang van de gemeente Middelharnis. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0187) 47 55 09, of per e-mail; mie-wah.pang@middelharnis.nl.