Herindeling Goeree-Overflakkee nu ook te volgen via Facebook

Herindeling Goeree-Overflakkee nu ook te volgen via Facebook

Naast de herindelingswebsite, de digitale nieuwsbrief, Twitter en de driewekelijkse pagina in de krant, zijn de ontwikkelingen rondom de herindeling op Goeree-Overflakkee nu ook te volgen op Facebook. Facebook is een interactief communicatiemiddel. De pagina wordt dus niet alleen ingezet om informatie te verstrekken, maar zeker ook om informatie van u te ontvangen. U kunt reageren op berichten, berichten delen met andere mensen in uw netwerk, vragen stellen, meningen geven op stellingen of uw stem uitbrengen op polls.

Om de facebookpagina (via www.facebook.com/HerindelingGoereeOverflakkee) over de herindeling te kunnen volgen, moet u in het bezit zijn van een eigen account op Facebook. Deze kunt u eenvoudig aanmaken via www.facebook.com. Zodra u uw account heeft aangemaakt kunt u de pagina volgen door op ‘Like’ (Engelse versie) of ‘Vind ik leuk’ (Nederlandse versie) te klikken.