Herindeling Goeree-Overflakkee nu ook te volgen via Facebook

24 juli 2012

Naast de herindelingswebsite, de digitale nieuwsbrief, Twitter en de driewekelijkse pagina in de krant, zijn de ontwikkelingen rondom de herindeling op Goeree-Overflakkee nu ook te volgen op Facebook. Facebook is een interactief communicatiemiddel. De pagina wordt dus niet alleen ingezet om informatie te verstrekken, maar zeker ook om informatie van u te ontvangen. U kunt reageren op berichten, berichten delen met andere mensen in uw netwerk, vragen stellen, meningen geven op stellingen of uw stem uitbrengen op polls.

Om de facebookpagina (via www.facebook.com/HerindelingGoereeOverflakkee) over de herindeling te kunnen volgen, moet u in het bezit zijn van een eigen account op Facebook. Deze kunt u eenvoudig aanmaken via www.facebook.com. Zodra u uw account heeft aangemaakt kunt u de pagina volgen door op ‘Like’ (Engelse versie) of ‘Vind ik leuk’ (Nederlandse versie) te klikken.