SGP Tweede Kamerlid van der Staaij bezoekt zorgcentrum ‘de Vliedberg’

22 augustus 2012

Op D.V. dinsdagmiddag 28 augustus zal de activiteitenmiddag in zorgcentrum ‘De Vliedberg’ in het teken staan van de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Naast een quiz zal er een video worden getoond over het werk van de Tweede Kamer. De middag start om 14.15 uur. Rond 15.00 uur zal Tweede Kamerlid Kees van der Staaij (SGP) aanwezig zijn, om in gesprek te gaan met de aanwezigen. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom!

Campagne
Rond 16.30 uur is het campagneteam van de SGP in Middelharnis en zal in het winkelcentrum d’n Diek in gesprek gaan met de kiezers. ’s Avonds staat er een verkiezingsbijeenkomst gepland in de Technische School met als debatleider: Riekelt Pasterkamp en de kandidaten Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf, Roelof Bisschop en/of Servaas Stoop. De koffie staat vanaf 19.15 uur klaar. De avond start om 19.45 en na afloop is er een hapje en drankje. Meer info over de campagne is te vinden op www.sgp.nl.