SGP verkiezingsbijeenkomst met Kees van der Staaij

17 augustus 2012

Op 12 september zijn er weer Tweede Kamer verkiezingen en voor de tweede keer op rij voert Kees van der Staaij de kandidatenlijst van de SGP aan. Op D.V. 28 augustus is er een verkiezingsbijeenkomst in Middelharnis die u niet mag missen. Iedereen van harte welkom.

‘We beleven verwarrende tijden. Er is veel onderzekerheid over de toekomst. De economie hapert en de werkloosheid neemt toe. Mensen kunnen amper hun huis verkopen en ouderen vragen zich af of hun pensioen overeind blijft. De overheidsbegroting laat tekorten zien. Schulden stapelen zich op en bezuinigingen werpen hun schaduw vooruit. De welvaartsdaling is beslist niet gering. Zij raakt alle burgers in de portemonnee. Maar het morele verval baart minstens zoveel zorgen’, aldus SGP-leider Kees van der Staaij.

Campagne
Kees van der Staaij en zijn campagneteam gaan op dinsdagmiddag 28 augustus eerst in gesprek met ouderen in het zorgcentrum ‘de Vliedberg’ in Ouddorp. Daarna staat er nog een campagneactiviteit gepland in het winkelcentrum d’n Diek te Middelharnis. ’s Avond is er een verkiezingsbijeenkomst dat in het teken staat van het verkiezingsmotto: ‘Daad bij het Woord’.

Kompas
‘Ons land, onze kinderen gaan alleen een goede toekomst tegemoet wanneer de morele basis deugt. Dan is er gegrond vertrouwen. Dan gloort er weer hoop . Dat geeft de burgers moed, bestuurders bezieling en kiezers een kompas. De SGP bedrijft politiek op basis van de Bijbel, het gezaghebbende Woord van God. Vanuit dit vaste vertrekpunt zoekt de SGP het goede voor iedereen. Op een doordachte en betrouwbare manier, onafhankelijk van regering of oppositie. Niet alleen in woord, maar ook metterdaad’, zo lezen we in de verkiezingsfolder van de SGP.

De SGP staat ervoor
Waar staat de SGP voor? Wat wil zij bereiken? Welk geluid laat ze horen in een tijd van economische, financiële en morele crisis? Kom naar de SGP-verkiezingsbijeenkomst in Middelharnis en ontmoet Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf, Roelof Bisschop en/of Servaas Stoop.

Activiteit: SGP-verkiezingsbijeenkomst
Sprekers: Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf, Roelof Bisschop en/of Servaas Stoop
Debatleider: Riekelt Pasterkamp
Datum: Dinsdag 28 augustus Deo Volente
Locatie: Middelharnis, Technische School (Edu Delta College, Schoolstraat 11)
Tijd: 19.45 uur – 21.30 uur (koffie vanaf 19.15 uur, een hapje en drankje na afloop)

Naast de SGP kandidaten voor de Tweede Kamer, kunt u ook kennis maken met de SGP kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is  van harte uitgenodigd!