Pinautomaat in Achthuizen moet blijven!

28 september 2012

De SGP wil alles in het werk stellen om de vitaliteit van de kleine kernen op Goeree-Overflakkee te waarborgen. Basisvoorzieningen zijn daarbij van grote waarde. Bij het behouden van die voorzieningen kunnen de gemeenten niet zonder de inzet van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. In een brief aan de directie van Rabobank Goeree-Overflakkee dringt de SGP er daarom op aan om te participeren in dit beleid.

In de brief stelt de SGP dat zij het bijzonder zou betreuren als in een gemeenschap als Achthuizen de aanwezige pinautomaat zou worden weggehaald. ‘Wij dringen er dan ook bij u op aan deze faciliteit beschikbaar te houden voor de bevolking van Achthuizen’, aldus Rien van der Boom, secretaris van de eilandelijke SGP-fracties. ‘Als eilandelijke SGP- fracties en toekomstige fractie van de SGP voor de gemeente Goeree-Overflakkee zullen wij alles in het werk stellen om de vitaliteit van de kleine kernen te waarborgen. Wij hopen dat u dit als bank ook zult doen. Het kan toch niet zo zijn dat men naar Ooltgensplaat of Oude-Tonge moet om geld op te nemen’, zo stelt de SGP.

Brief rabobank inzake pinautomaat Achthuizen (pdf)