Stemmenwinst voor SGP op Goeree-Overflakkee

14 september 2012

De SGP op Goeree-Overflakkee dankt al de kiezers die gekozen hebben voor Solide Geloofwaardige Politiek. In elke afzonderlijke gemeente mochten er meer stemmen worden uitgebracht op onze partij. Dat stemt tot dankbaarheid. Landelijk zijn er meer dan 30.000 stemmen uitgebracht waardoor de SGP-fractie versterkt kon worden met de heer Bisschop.

Iedereen die SGP heeft gestemd, willen we heel hartelijk bedanken.Dank ook voor uw hartverwarmende steun in de verkiezingsstrijd. Wat is het geweldig mooi dat we nu 3 zetels hebben. Een cadeau waar we heel erg blij mee zijn. Met het gegeven vertrouwen gaan we aan de slag. Daarvoor is gebed nodig. Om ons, en ons werk, op te dragen aan de Heere God.

Hij regeert!

Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf, Roelof Bisschop

HARTELIJK DANK!