Campagnebijeenkomst in Ooltgensplaat

6 november 2012

De SGP Goeree-Overflakkee laat zich bij diverse campagneactiviteiten zien. Diverse debatten worden op het eiland bijgewoond om het gedachtegoed van de SGP naar voren te brengen. Daarnaast komt de SGP ook naar de plaatselijke kiesverenigingen om kennis te maken met de leden en in gesprek te gaan over het verkiezingsprogramma. Op dinsdag 6 november was de SGP te gast bij de Plaatselijke Kiesvereniging te Oostflakkee. Lijsttrekker Kees van Dam legde het programma uit aan de hand van een aantal thema’s. Huibert Slingerland stelde de 10 speerpunten van de SGP-jongeren aan de orde. Interactief werd er d.m.v. stellingen nagedacht over specifieke standpunten van de SGP.

Betrokken leden waren duidelijk bezorgd over de toekomst van het eiland als het gaat om de invulling van de zondag. Daarnaast werd er ook nagedacht over het gebruik van alcohol in diverse gelegenheden, glastuinbouw, windmolens, gedragscodes voor politici en vrijwilligerswerk. De leden maakten d.m.v. een interview kennis met de eerste vier kandidaat-raadsleden: Kees van Dam, Peter Grinwis, Daan Marktwat en Adrie van Gurp. Debatleider was deze avond: de heer K.J. Nipius.

[nggallery id=2]