Tijdrede door ds. D.J. Budding in Dirksland

10 november 2012

Op D.V. dinsdag 20 november hoopt ds. D.J. Budding op uitnodiging van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) een tijdrede te houden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Dirksland. In zo’n dienst worden de maatschappelijke omstandigheden in het licht van de Bijbel bezien.

De Bijbel, het geïnspireerde Woord van God, is de basis van de politieke visie van de SGP. De SGP heeft daarom niet voor niets het motto: ‘Daad bij het Woord’. Vanuit dat Woord wil de SGP de samenleving dienen. De dienst vindt plaats net voor de gemeenteraadsverkiezingen op Goeree-Overflakkee, die voor woensdag 21 november zijn uitgeschreven. In de tijdrede zal daarom ook aandacht zijn voor deze verkiezingen. Ds. D.J. Budding is oud-partijvoorzitter van de SGP en hervormd predikant binnen de PKN.

Eenieder, jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, wordt hartelijk uitgenodigd deze dienst bij te wonen.

Plaats: Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Mozartsingel 2 te Dirksland.
Aanvang: 19.30 uur.