[VIDEO] SGP bezoekt VVV Ouddorp

7 november 2012

Op vrijdag 2 november bracht de SGP een werkbezoek aan de VVV in Ouddorp. De SGP-delegatie bestaande uit kandidaat-raadsleden en bestuursleden van de SGP Goedereede werden bijgepraat over de ontwikkelingen bij recreatie en toerisme.

In het verkiezingsprogramma onderstreept de SGP nadrukkelijk het belang van kwaliteitsverbetering van de huidige voorzieningen. Ketenaanpak tussen recreatie, landbouw, visserij, Midden- en KleinBedrijf en de lokale cultuur moet worden gestimuleerd en uitgebreid. Daarbij is een goede samenwerking tussen de diverse partners in het speelveld van groot belang.

Het werkbezoek werd zowel door de SGP als de VVV als positief ervaren. Ook voor de toekomst zal de SGP zich actief opstellen om binding te houden met een economische pijler als recreatie & toerisme. ‘De SGP is wel van mening dat de aard en omvang van de activiteiten op Goeree-Overflakkee moeten passen bij de kleinschaligheid op het eiland. Daarbij dient de zondagsrust in ere te worden gehouden’, aldus Kees van Dam, lijsttrekker SGP Goeree-Overflakkee.