[Video] Uitslag op de verkiezingsavond in beeld

22 november 2012

Bij de herindelingsverkiezingen is de SGP op Goeree-Overflakkee de grootste partij geworden. De nieuw gekozen raadsleden zijn dankbaar voor deze winst en beseffen de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. De partij behaalde maar liefst negen zetels. De ChristenUnie, PvdA en VVD elk vier zetels, het CDA drie, evenals VKGO. GOS en EVV behaalden elk één zetel. Het team van www.igo.nl legde de uitslag vast in beeld.

De voorlopige gespecificeerde uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Goeree-Overflakkee zijn bekend en zijn te vinden op www.verkiezingengoeree-overflakkee.nl.
De gemeenteraadsverkiezingen vonden plaats op wo. 21 november 2012. De definitieve uitslag wordt vastgesteld tijdens een openbare zitting op vrijdagochtend 23 november om 10:00 uur in het gemeentehuis van Middelharnis.