Dienstverlening nieuwe gemeente

21 december 2012

De openingstijden van het gemeentehuis van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee zijn bekend. Om zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen van de ‘klanten’ is gekozen voor ruime openingstijden. Naast de standaard werkdagen, is het gemeentehuis voortaan ook op zaterdagochtend geopend. Daarnaast gaat de gemeenten dagelijks werken ‘op afspraak’ om gerichte en snellere dienstverlening te kunnen bieden.

Afspraken kunnen vooraf worden gemaakt via de gemeentelijke website of via de telefoon. Het voordeel van het vooraf maken van een afspraak is dat ‘klanten’ op de afgesproken tijd gelijk worden geholpen, zonder wachttijd.

Openingstijden gemeentehuis
De openingstijden van het gemeentehuis zijn opgesplitst in openingstijden op basis van ‘vrije inloop’ en openingstijden op basis van ‘dienstverlening op afspraak’.

Maandag tot en met vrijdag
08.00 – 12.00 uur (vrije inloop)
08.00 – 17.00 uur (op afspraak)

Zaterdag
09.00 – 11.00 uur (vrije inloop en op afspraak)

Avondopenstelling
Donderdag: 18.00 – 20.00 uur (vrije inloop en op afspraak)

Openingstijden ‘vrije inloop’
Tijdens de vrije inloop, maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, kan iedereen zonder afspraak op het gemeentehuis terecht voor alle producten en diensten van de gemeente.

Op donderdagavond en op zaterdagochtend geldt dit alleen voor de producten van burgerzaken en de Burgerlijke stand. Denk hierbij aan paspoorten, rijbewijzen, geboorteaangiften en uittreksels.

Houd tijdens deze openingstijden rekening met een wachttijd.

Openingstijden op afspraak
Het vooraf maken van een afspraak kan via de homepage van www.goeree-overflakkee.nl of telefonisch via 14 0187. Afspraken zijn mogelijk gedurende alle openingstijden van het gemeentehuis.

Mensen met een afspraak worden op de afgesproken tijd direct geholpen.
Telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 0187
Donderdagavond: 18.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 11.00 uur

Vanaf 1 januari 2013 is het gemeentehuis in Middelharnis het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee. Voor de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee kunnen de adresgegevens (bezoekadres en postadres) van de gemeente Middelharnis worden overgenomen.

Het adres van de gemeentelijke website wordt met ingang van de herindelingsdatum: www.goeree-overflakkee.nl. De gemeente is vanaf die datum per e-mail bereikbaar via info@goeree-overflakkee.nl De gemeente Goeree-Overflakkee maakt gebruik van een Klant Contact Centrum (KCC) voor de centrale dienstverlening. Het KCC is bereikbaar op het telefoonnummer 14 0187.

Contactgegevens gemeente
Bezoekadres: Koningin Julianaweg 45, 3241 XB Middelharnis
Postadres: Postbus 1, 3240 AA Middelharnis
Antwoordnummer: Antwoordnummer 153, 3240 VB Middelharnis
Telefoonnummer: 14 0187
Website: www.goeree-overflakkee.nl
Email: info@goeree-overflakkee.nl

Bezoekadres raadzaal: Dwarsweg 40, 3241 LB  Middelharnis