Buitendienst in nieuw jasje

28 februari 2013

Vanaf maandag 25 februari 2013 dragen de medewerkers van de buitendienst de nieuwe bedrijfskleding met het logo van de gemeente Goeree-Overflakkee. Wethouder Arend-Jan van der Vlugt overhandigde de reflecterende werkjassen aan de teamleiders.

Door middel van een digitale enquête kozen inwoners van Goeree-Overflakkee, medewerkers van de betrokken organisaties en andere geïnteresseerden het logo voor de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Op basis van het gekozen beeldmerk is een passende huisstijl (uitstraling) voor de gemeente ontworpen. Op steeds meer plaatsen op het eiland is de gemeente Goeree-Overflakkee zichtbaar door het logo en de herkenbare frisse kleuren blauw en groen.

Eind januari zijn alle transportmiddelen van de gemeente al voorzien van bestickering en nu zijn ook de medewerkers van de buitendienst herkenbaar gekleed. Ook de komborden, die de dorpsgrenzen aangeven, evenementenborden, borden bij strandopgangen en andere informatieborden worden aangepast.