Gemeenteraad komt naar Kop van Goeree

8 februari 2013

Inwoners, ondernemers en overige belangstellenden zijn van harte welkom om op D.V. woensdag 20 februari nader kennis te maken met het nieuwe gemeentebestuur. De nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee is per 1 januari 2013 een feit geworden. Omdat deze gemeente veel omvangrijker en uitgestrekter is dan de voormalige gemeenten op het eiland, is het de wens van de leden van gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouder om nader kennis maken met de kernen op het eiland en de omringende gebieden.

De Kop van Goeree wordt als eerste bezocht op 20 februari. Een tweede bezoek volgt op 20 maart, waarop de staart van het eiland aangedaan wordt. Een derde en laatste bezoek aan het middengebied van het eiland wordt in april 2013 gepland.

Het nieuwe gemeentebestuur gaat graag met belangstellenden uit de Kop van Goeree in gesprek. Daarom nodigt zij inwoners en ondernemers uit op woensdag 20 februari 2013 voor een interactieve kennismakingsavond met leden van de gemeenteraad en van het college. De gemeenteraad presenteert zich en ook de wethouders, die elk ook een kern tot hun taakgebied rekenen, informeren

Locatie: Dorpstienden, Dorpstienden 4, Ouddorp

Programma:

  • 19.00 uur inloop met koffie
  • 19.30 uur welkom door wnd. Burg. C.A. Kleijwegt, voorzitter van de avond
  • presentatie gemeenteraad door raadsleden D.A. Markwat en J. de Vos
  • muzikaal/cultureel intermezzo
  • presentatie kernenweth. Ouddorp, Goedereede, Stellendam en Havenhoofd
  • ontmoeting aanwezigen met raadsleden en collegeleden
  • muzikaal/cultureel intermezzo
  • inhoudelijke terugkoppeling van tijdens de avond besproken onderwerpen
  • einde van de avond ongeveer 22.00 uur

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan via het aanmeldformulier of telefonisch via het Klant Contact Centrum van de gemeente via het directe nummer: 14 0187