Gemeentebestuur organiseert kennismakingsdag middengebied Goeree-Overflakkee

27 maart 2013

Op woensdag 17 april bezoeken de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee het middengebied van de gemeente om kennis te maken met bewoners en ondernemers van de kernen Battenoord, Dirksland, Herkingen, Middelharnis, Melissant, Nieuwe-Tonge, Sommelsdijk en Stad aan ‘t Haringvliet.

Bijeenkomst
‘s Avonds wordt in het Prieel van De Staver, Olympiaweg 32 te Sommelsdijk voor dat doel een interactieve bijeenkomst gehouden. Tijdens die bijeenkomst zullen de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders zich voorstellen. Het gemeentebestuur gaat daarnaast graag in gesprek met betrokken inwoners en ondernemers van het eiland over de aandachtspunten die zij de nieuwe gemeente willen meegeven.
Programma
De deuren van het Prieel gaan op 17 april a.s. open om 19.00 uur. Om 19.30 uur wordt de bijeenkomst geopend met een welkomstwoord van waarnemend burgemeester Kleijwegt.Het vervolg van het programma ziet er als volgt uit:

  • presentatie van de nieuwe raad door raadsleden D.A. Markwat en J. de Vos
  • voorstellen van wethouders
  • interactieve ontmoeting aanwezigen met raadsleden en collegeleden
  • cultureel intermezzo
  • inhoudelijke terugkoppeling van tijdens de avond besproken onderwerpen
  • einde van de bijeenkomst: omstreeks 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan via het hieronder opgenomen aanmeldformulier of (tijdens openingstijden van het gemeentehuis) telefonisch via het Klant Contact Centrum van de gemeente via het algemene nummer: 14 0187.