SGP-ers in uitzending Polivak van lokale omroep RGL

27 maart 2013

‘Nu de fusie achter de rug is en alle gemeenteraadsleden hun plek gevonden hebben binnen de gemeenteraad van de gemeente Goeree-Overflakkee is het voor het progamma Polivak van Radio Goeree Lokaal weer tijd geworden om de gemeenteraad op de voet te gaan volgen’, zo meld deze lokale omroep. Naast de live uitzendingen rondom de gemeenteraadsvergaderingen wordt er vanaf nu ook weer wekelijks aandacht besteed aan de achtergronden van de gemeentepolitiek en worden er regelmatig gasten uit genodigd in de studio.

Uitzending
In de uitzending van donderdag 28 maart a.s. is in het eerste uur wethouder Dhr. Tollenaar te gast en met hem zal o.a. gesproken worden over de invulling van zijn takenpakket met betrekking tot de afdeling economische zaken, de arbeidsmarkt op Goeree Overflakkee en het onderwijs. In de overige twee uren zijn de heren Rien van der Boom en Peter Grinwis vanuit de SGP fractie te gast. Daarbij zal aan de orde komen hoe invulling wordt gegeven aan het coalitieakkoord en wat zijn de verdere plannen van. Genoeg redenen dus om te luisteren naar deze uitzending van Polivak.

Polivak wordt nu nog uitgezonden via Radio Goeree Lokaal op de donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur en de herhaling van dit programma wordt uitgezonden op dinsdagmorgen tussen 09:00-12:00 uur. Radio Goeree Lokaal is 24 uur per dag te beluisteren via 105.6 FM, via de kabel op 105.9 Mhz en op internet: www.rgl.nl