Eerste paal voor Peuterdijk Herkingen

4 april 2013

Donderdag 28 maart hebben de toekomstige bewoners van fase 1 van nieuwbouwproject Peuterdijk te Herkingen de eerste feestelijke paal gezamenlijk met wethouder Koningswoud van de gemeente Goeree-Overflakkee geslagen. Ondanks de kou werd de feestelijk handeling onder grote belangstelling verricht, waarna werd geproost op een voorspoedige bouw. De eerste fase wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 opgeleverd.

Peuterdijk
Wonen aan de Peuterdijk in Herkingen is wonen in een groen en waterrijk gebied; perfect om buiten te spelen, de hond uit te laten of om een heerlijke wandeling te maken. De woningen van Peuterdijk zijn grondgebonden en hebben een herkenbare, traditionele uitstraling die past bij Herkingen. De woningen beschikken alle over veel licht en ruimte. Uitgangspunt bij het ontwerp waren een hoge prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksvriendelijkheid in combinatie met een goede detaillering en prachtige uitstraling. De woningen van fase 1 hebben bijvoorbeeld standaard vloerverwarming op de gehele begane grond en alle regengoten zijn weggewerkt in de gevels.

Facering
Het project Peuterdijk kent meerdere fases. Van de 7 woningen uit fase 1, die nu worden gebouwd, staan er nog slechts 2 te koop. De woningen zijn al verkrijgbaar vanaf € 165.000,– v.o.n. De kopers hebben diverse opties voor het personaliseren van hun woning. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc.

Momenteel is de ontwikkeling van de vervolgfase in volle gang. Ook in deze fase staan de wensen van de koper voorop. “We hebben navraag gedaan naar woonwensen onder de inwoners van Goeree-Overflakkee. We willen kandidaat-kopers de mogelijkheid bieden aan te geven wat zij belangrijk vinden, hoe ze willen wonen en hoe het huis ook in de toekomst blijft voldoen aan hun wensen,” aldus Marcel Boereboom, projectmanager bij ABB Bouwgroep. Het doel van de mogelijkheid tot het aangeven van eigen wensen is het woonplezier van toekomstige huizenbezitters te maximaliseren. Boereboom: “Zo kunnen wij woningen ontwerpen die bij de wensen en de portemonnee passen van geïnteresseerden.”

Verkoopinformatie
Belangstellenden voor de nog te koop staande woningen of de vervolgfase van het project kunnen zich inschrijven op de website www.peuterdijkherkingen.nl.