Mooi programma voor Koningspaar bij bezoek gemeente

5 april 2013

Na de troonswisseling op 30 april bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima alle provincies van Nederland. In de middag van 21 juni begint het bezoek aan de provincie Zuid-Holland in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het Koningspaar besteedt aandacht aan recreatie en toerisme, de geprojecteerde getijdencentrale in de Brouwersdam en de visserijsector. De gemeente is zeer vereerd met het hoge bezoek.

Op vrijdag 21 juni zijn de nieuwe Koning en Koningin te gast in de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland zal het paar 100 vertegenwoordigers van allerlei groeperingen uit beide provincies ontmoeten.

Hoewel het programma nog niet in detail bekend is, zullen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aandacht besteden aan de recreatiesector en aan de visserij in de gemeente. De geprojecteerde getijdencentrale in de Brouwersdam zal ongetwijfeld de interesse hebben van Koning Willem-Alexander.

De gemeente Goeree-Overflakkee, die in juni nog geen half jaar bestaat, is zeer vereerd met het bezoek: “De komst van Koning en Koningin ervaren wij als een enorme eer. We zullen niets nalaten om een goed beeld van onze nieuwe gemeente te geven en een onvergetelijke indruk bij het Koninklijk paar achter te laten”, aldus burgemeester Corstiaan Kleijwegt, die op de dag gastheer is namens de gemeente Goeree-Overflakkee.

De

Especially Bis-Aminopropyl try http://www.verdeyogurt.com/lek/cost-of-cialis/ myself want snack smell. Zero cialis daily continues found one.

voorbereidingen voor het bezoek zijn inmiddels gestart. Als er meer informatie bekend wordt, verschijnt deze op de website van de gemeente.