Raadsvergadering 11 april

5 april 2013

De gemeenteraad van Goeree-Overflakkee komt op donderdag 11 april weer bijeen. In de beeldvormende fase wordt een presentatie over het Waterschap gegeven door Dijkgraaf J. Geluk. Aansluitend wordt het bestemmingsplan Middelharnis toegelicht.

De gemeenteraad spreekt ook over de visie van het sociaal domein en extra duurzaamheidsmaatregelen voor zwembad ‘t Zuiderdiep. Indien de gestelde vragen in de raad van 21 maart voldoende worden beantwoord kan bij beide punten mogelijk direct een besluit worden genomen. Verder staan er twee startnotities op het programma, inzake de ombuigingsoperatie 2013 en integrale veiligheid. In de besluitvormende fase staat de tweede wijziging gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond geagendeerd.

Raad Digitaal
Met de iPad app ‘RaadDigitaal’ kunt u via uw iPad op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de gemeente Goeree-Overflakkee.

RaadDigitaal is een speciaal ontwikkelde app voor de iPad, waarmee de openbare raadsinformatie van een gemeente volledig automatisch wordt gepubliceerd. U kunt hiermee bijvoorbeeld agenda’s en stukken van raad, commissies en themabijeenkomsten bekijken en downloaden. RaadDigitaal kent een zoekfunctionaliteit en de mogelijkheid om agendapunten te delen via Twitter. Zo kunt u via de iPad betrokken blijven bij vergaderingen en beleidsbeslissingen in de gemeente Goeree-Overflakkee en vele andere gemeenten. U kunt de app downloaden via de app store: zoek op ‘raaddigitaal’, en kies voor de variant RaadDigitaal+ (de plusversie).

De raad is tevens live te volgen vanaf 19.30 uur via de gemeentelijke website