Gemeenteraad maakt DV 4 juni voordracht nieuwe burgemeester bekend

31 mei 2013

Dinsdag 4 juni a.s. wordt in het Bestuurscentrum Het Rondeel (Dwarsweg 40 te Middelharnis) een gedeeltelijk openbare raadsvergadering gehouden. Deze vergadering zal geheel in het teken staan van de aanbeveling van een nieuwe burgemeester.

De agendapunt 1 t/m 4 zullen in beslotenheid plaatsvinden. Deze hebben betrekking op het verslag van bevindingen van de vertrouwenscommissie, de stemming over de meervoudige aanbeveling en de uitslag van de stemming. Na een schorsing zal de vergadering vervolgens in openbaarheid worden voortgezet om de eerste aanbeveling van de gemeenteraad bekend te maken aan pers en belangstellenden. Naar verwachting start het openbare gedeelte rond 21.00 uur (tijdstip onder voorbehoud).

Belangstellenden zijn welkom in dit openbare gedeelte. Het openbare gedeelte vanaf de hervatting van de vergadering zal ook live uitgezonden worden via http://goeree-overflakkee.notubiz.nl/live.

De diverse stukken m.b.t. dit onderwerp zijn te raadplegen via de gemeentelijke site.

– Raadsvergadering 4 juni 2013