Open dag gemeentehuis Goeree-Overflakkee

9 september 2013

Op zaterdag 14 september 2013 is de Open Dag van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. U bent van 9.00 tot 14.00 uur van harte welkom op het gemeentehuis in Middelharnis, waar u een kijkje kunt nemen achter de schermen van de organisatie. Om 10.30 uur onthult burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman het logo van de gemeente aan de voorzijde van het gebouw. Daarna kunt u haar ontmoeten in het bestuursgedeelte van het gemeentehuis.

Een bewegwijzering leidt bezoekers over verschillende afdelingen waar enthousiaste medewerkers vertellen over hun werkzaamheden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u presentaties volgen, activiteiten doen en een informatiemarkt met politieke partijen in de kantine bezoeken. Ook buiten, rondom het gemeentehuis worden activiteiten georganiseerd over gemeentelijke werkzaamheden.

Het Klant Contact Centrum is tijdens de Open Dag van 9.00 tot 14.00 uur open. U kunt zonder afspraak terecht voor producten van burgerzaken en de Burgerlijke stand.