Regionale netwerkbijeenkomst met Kees van der Staaij

4 oktober 2013

RegioOndernemers Zuid-Hollandse Eilanden van Woord en Daad organiseert op D.V. 10 oktober 2013, 19:30 uur, in Mijnsherenland een netwerkbijeenkomst voor ondernemers met als thema “Netwerken tegen armoede”. Fractievoorzitter Kees van der Staaij houdt als hoofdspreker een lezing over ondernemerschap en ontwikkelingssamenwerking. Alle ondernemers uit de regio zijn hierbij van harte welkom.

Ondernemerschap en ontwikkelingssamenwerking
Dhr. Van der Staaij zal een inspirerend verhaal houden over ondernemerschap, rentmeesterschap, geloof en het werk van Woord en Daad. RegioOndernemers Zuid-Hollandse Eilanden steunt een vakonderwijsproject in Nicaragua. Daarom spreekt John Lindhout, Programmamedewerker Bedrijfsontwikkeling Woord en Daad en mede-eigenaar Galletas d’Oro (een stroopwafelbedrijf in Nicaragua), over ‘Ondernemen in Nicaragua’. Na de lezingen is er een wijnproeverij en gelegenheid om met elkaar te netwerken. 

RegioOndernemers Zuid-Hollandse Eilanden
RegioOndernemers Zuid-Hollandse Eilanden bouwt aan een actief netwerk van betrokken ondernemers. De participerende ondernemers steunen een vakonderwijsproject in Nicaragua. Woord en Daad werkt in Nicaragua samen met de partnerorganisatie INDEF. Met dit vakonderwijsprogramma wil INDEF kansarme jongeren en ouderen een betere toekomst geven door het aanbieden van een praktische training. Zo kunnen zij met ons netwerk het leven van onze verre naasten toekomst geven. Verantwoord ondernemen vanuit een christelijk perspectief, dat zijn RegioOndernemers Zuid-Hollandse eilanden.

Meer informatie over RegioOndernemers ZuidHollandse Eilanden is te vinden op de site.