[WIJZIGING] SGP organiseert lezing over ‘politieke situatie rond Israël’

7 oktober 2013

Een belangrijke mededeling voor de vergadering DV 10 oktober 2013. Door een uitloop van de verbouwing kunnen we helaas geen gebruik meer maken van de zaal in de Hoeksteen. We zullen dus moeten uitwijken. De nieuwe locatie wordt: Landbouwweg 2 te Middelharnis, de zalen van de Gereformeerde Gemeente. Excuses voor het ongemak. Laten we hopen dat de opkomst er niet onder lijdt en was u niet van plan te komen, kom vooral wel. Hopelijk tot ziens donderdag.
— —
Op D.V. donderdag 10 oktober 2013 houdt de plaatselijke kiesvereniging van de SGP te Middelharnis-Sommelsdijk (na haar eigen vergadering) een vrij toegankelijke bijeenkomst met als spreker drs. J.W. van Berkum. Hij hoopt een actuele lezing te houden over de politieke situatie rond Israël, brandhaard van het Midden-Oosten.

Drs. J.W. (Johan) van Berkum is wetenschappelijk medewerker van het wetenschappelijk instituut van de SGP. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom. Ook de leden van andere kiesverenigingen en de SGP jongeren worden opgeroepen te komen.

Inloop met koffie 20:15 uur, aanvang lezing 20:30 uur en sluiting van de avond 22:00 uur.

Het besloten deel van de avond (de huishoudelijke vergadering van de kiesvereniging) is van 19:30 uur tot 20:15 uur.