[Uitnodiging] Herfstakkoord 2013: Paars met oranje blad

20 oktober 2013

Onlangs is het Herfstakkoord gesloten tussen de regeringspartijen VVD en PvdA aan de ene kant en D66, ChristenUnie en SGP aan de andere kant. Bijzonder dat de politieke opponenten D66 en SGP hierin kunnen samenwerken! De SGP is blij dat het gelukt is om in deze tijd van economische malaise tóch solide begrotingsafspraken te maken. Dit geeft duidelijkheid die burgers en bedrijven hard nodig hebben. De SGP staat bekend als een constructieve partij. In die traditie is de SGP bereid geweest mee te werken aan een oplossing voor de politieke impasse.

Dr. R. Bisschop, Tweede Kamerlid voor de SGP zal op D.V. vrijdag 15 november een toelichting geven op dit akkoord. Bijzondere aandacht zal er zijn voor het feit dat de politieke opponenten SGP en D66 samenwerkten bij dit akkoord.

De bijeenkomst zal gehouden worden na de reguliere ledenvergadering op
D.V. vrijdag 15 november.
Spreker: dr. R. Bisschop
Thema: Herfstakkoord 2013: Paars met oranje blad – Opponenten sluiten akkoord
Aanvang ledenvergadering: 19.30 uur (alleen voor leden, nieuwe leden hartelijk welkom)
Aanvang algemene avond: 20.15 uur.
Plaats: Verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer, Preekhillaan 3, Ouddorp.
Organisatie: Pkv SGP Goedereede