Ondertekening van twee anterieure overeenkomsten

2 november 2013

Op woensdagochtend 30 oktober ondertekenden burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman en de directeur-bestuurder van Woongoed GO Simon van Nieuwaal twee anterieure overeenkomsten. Het betreft een anterieure overeenkomst voor de bouw van een kleinschalig woonzorgcomplex in Stad aan ’t Haringvliet en een anterieure overeenkomst voor de bouw van twee woningen in Sommelsdijk, locatie West-Krakeelstraat.

In Stad aan ’t Haringvliet wordt in eerste instantie gestart met de eerste fase, bestaande uit de bouw van een zorgcomplex met elf appartementen en ruimte voor een huisarts en een apotheek. Met de komst van het woonzorgcomplex kunnen mensen langer in hun eigen dorp blijven wonen.

In Sommelsdijk worden twee woningen gebouwd aan de West-Krakeelstraat. Deze twee woningen vormen het laatste stukje van de dorpsvernieuwing die reeds in de jaren 90 is gestart. De woningen worden, net als de drie eerder vergunde woningen, in stijl van de vroegere landbouwschuren gebouwd.