Nieuwjaarsreceptie gemeente Goeree-Overflakkee op 6 januari 2014

3 januari 2014

Op maandag 6 januari vindt de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Goeree-Overflakkee in Oude-Tonge plaats. De nieuwjaarsreceptie is dé gelegenheid om kennis te maken met burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman, de wethouders en de raadsleden. Iedereen is van harte welkom om op het nieuwe jaar te proosten!

De bijeenkomst vindt plaats in De Grutterswei, Willemstraat 14, 3255 BS Oude-Tonge.

Het programma ziet er als volgt uit:
18.30 uur – Ontvangst
19.15 uur – Nieuwjaarstoespraak burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
19.35 uur – Afsluitende borrel
21.00 uur – Einde nieuwjaarsreceptie

Parkeren
Bij de Grutterswei is een kleine parkeerplaats aanwezig, maar u kunt ook parkeren op de parkeerterreinen van het voormalige gemeentehuis van Oostflakkee (Eisenhowerlaan), Arriva (Tramweg) en de Rabobank (Emmastraat) in Oude-Tonge. Vanaf deze parkeerplaatsen loopt u in een paar minuten naar de Grutterswei. De parkeerplaatsen worden met borden aangegeven en er zijn parkeerwachters aanwezig om aanwijzingen te geven.