Aanslagen gemeentelijke belastingen verzonden

25 februari 2014

Zaterdag 22 februari 2014 ontvingen de inwoners van en de bedrijven in Goeree-Overflakkee de gemeentelijke belastingaanslagen 2013. Deze aanslagen zijn verstuurd door het SVHW (Samenwerkings Verband Heffing en Waarden).  
Het SVHW verzorgt sinds 2013 de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen voor geheel Goeree-Overflakkee. Het SVHW is het centrale belastingkantoor voor een groot aantal gemeenten, waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffen Dienst (RAD) Hoeksche Waard.

Informatiefolder
Bij de aanslagbiljetten is een informatiefolder gevoegd. Deze folders geven een nadere toelichting op de belastingen. Meer informatie staat vermeld op de website van het SVHW: www.svhw.nl.

Klant Contact Centrum
Sinds januari dit jaar heeft het SVHW in Klaaswaal een klantcontactcentrum (SVHW KCC) opgericht. Het SVHW KCC staat als eerste de bellende klant te woord. Het SVHW KCC  is opgezet voor vragen met betrekking tot de verstuurde belastingaanslagen en aanverwante zaken als taxatieverslagen, kwijtschelding, automatische incasso, aanmaningen enzovoorts. Bij het SVHW zijn alle gegevens die hier betrekking op hebben bekend. Voor beleidsgevoelige onderwerpen kunnen klanten terecht bij het KCC van de eigen gemeente.

Telefonische openingstijden verruimd
Om mensen sneller en beter te woord te staan, heeft het SVHW vanaf maandag 17 februari tot en met 6 maart de telefonische openingstijden verruimd. Gedurende die drie weken is het SVHW van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 21.00 uur. Op vrijdag is het SVHW bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
Het (gratis) telefoonnummer is 0800 – 02 00 873.

Meer informatie
Voor meer informatie klik op: belastingloket

Te downloaden: