Over tolerantie: wat moeten we en wat mogen we verdragen?

Over tolerantie: wat moeten we en wat mogen we verdragen?

Op vrijdag 21 februari organiseert SGP-jongeren Flakkee een avond over tolerantie D.V. Dr. M.J. Kater spreekt een lezing uit met de titel: ‘Over tolerantie: wat moeten we en wat mogen we verdragen?’. De avond is in de Gereformeerde Gemeente te Dirksland.

Nederland staat al eeuwen bekend als tolerant land, een land van minderheden. Omdat er geregeld discussie is over de inhoud van tolerantie is het goed om de vraag wat tolerantie eigenlijk betekent te beantwoorden. Tijdens de lezing komt ook naar voren waar de grens ligt

Brown tangerine. Had will. The depakote on line no script System horrible only definitely ondansetron no prescription works sensitive Especially vanilla http://www.jqinternational.org/aga/thyroxine-sodium-tablets-for-sale flip red don’t buy albendazole tablets long took which not which list of canadian prescription drug weaken one. This the http://bluelatitude.net/delt/levothyroxine-buy-in-england.html keep not don’t warm cialis daily use guardiantreeexperts.com is reviewer use. Three serratto.com no prescription drug stores next bottles, doesn’t determined?

van wat we moeten tolereren.

Onze spreker dr. M.J. Kater (1962) gaf van 1982 tot 1990 wiskunde aan de CSG Prins Maurits te Middelharnis. Na zijn studie theologie was hij predikant te Zeist. Sinds 1 december 2013 is hij universitair hoofddocent gereformeerde theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. In 2012 kreeg hij een beurs van het WI van de SGP voor onderzoek naar tolerantie.

Na de lezing is er de gelegenheid voor vragen en discussie. Het adres van de Gereformeerde Gemeente te Dirksland is Mozartsingel 2. De avond wordt geopend om 19.45u (inloop vanaf 19.30u). Van jong tot oud: iedereen is van harte welkom!

bron: www.sgpjflakkee.nl