Europarlementariër Belder op Goeree-Overflakkee

14 april 2014

SGP-Europarlementariër Bas Belder komt op DV vrijdag 9 mei naar Goeree-Overflakkee. Na een gevarieerd werkbezoek op het eiland zal hij ’s avonds spreken rond thema: ‘Europa, wat wel en wat niet?!’ Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’ aan de Preekhillaan 3 te Ouddorp. Graag gaan ChristenUnie en SGP met u in gesprek over diverse thema’s.

Thema’s!
Diverse belangrijke thema’s zullen op deze avond worden besproken: Het vraagstuk rondom de Oekraïne! Op welke steun kan Israël rekenen vanuit Europa? Op welke manieren kunnen we een volgende eurocrisis voorkomen? Wat moet de houding zijn tegenover Turkije? Wat kunnen de Europarlementariërs betekenen voor de toekomst van de landbouw en visserij op Goeree-Overflakkee? Op welke manieren kan ook Goeree-Overflakkee profiteren van de Europese handel en export?

Verkiezingen!
ChristenUnie en SGP doen met een gezamenlijke lijst mee aan de Europese verkiezingen. De titel van het verkiezingsprogramma is: ‘Samenwerking JA, Superstaat NEE!’ Kies voor een christelijk en eerlijk geluid in Europa. Stem op 22 mei op één van onze Europarlementariërs!