App Raad Digitaal is vernieuwd

1 mei 2014

Raad Digitaal is een speciaal ontwikkelde app voor de iPad, waarmee u gemakkelijk vergaderstukken voor raadsvergaderingen en B en W-vergaderingen kunt bekijken. De openbare raadsinformatie van de gemeente staat volledig in de app gepubliceerd. U kunt hiermee bijvoorbeeld agenda’s en stukken van de gemeenteraadvergaderingen, commissies en themabijeenkomsten bekijken en downloaden. Raad Digitaal kent een zoekfunctionaliteit en de mogelijkheid om agendapunten te delen via Twitter. Zo kunt u via de iPad betrokken blijven bij vergaderingen en beleidsbeslissingen in de gemeente Goeree-Overflakkee.

De ontwikkelaar van de app heeft vanwege de blijvende onstabiliteit van de app onlangs besloten de basisapp van Raad Digitaal (dus zonder de +) te herintroduceren. Maar dan wel uitgebreid met alle gemakken rond de vergaderstukken die al in Raad Digitaal + beschikbaar waren. De app is opnieuw te downloaden via de app store: zoek op ‘raaddigitaal’. Voor android is de app helaas nog niet geschikt.