GOvoorelkaar opent vrijwilligersplatform

6 september 2014

Op woensdag 17 september wordt in aanwezigheid van burgemeester Ada Grootenboer en wethouder Gerrit de Jong de vrijwilligerswebsite www.GOvoorelkaar.nl officieel gelanceerd. De website is een digitaal vrijwilligersplatform, te vergelijken met Marktplaats, waarop vraag naar en aanbod van vrijwillige hulp bij elkaar worden gebracht. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Locatie: Ontvangstruimte Nieuw Rijsenburgh, Sperwer 271 in Sommelsdijk
Tijd: 10.00 – 13.00 (inclusief lunch)

GOvoorelkaar is een eilandelijke vrijwilligerswebsite en is daarmee de verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals op Goeree-Overflakkee. Op de website kan iedereen terecht voor vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk op het eiland: particulieren, verenigingen, stichtingen, kerken, dorpsraden, vrijwilligersorganisaties, zorgpartijen en scholen. GOvoorelkaar is dé vindplaats voor vrijwilligers op Goeree-Overflakkee. Eenmalig of voor langere tijd. Voor één persoon of voor een groep mensen. Daarnaast biedt de website interessante informatie voor vrijwilligers, zoals een overzicht van relevante cursussen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.govoorelkaar.nl of www.goeree-overflakkee.nl. Aanmelden kan tot maandag 15 september via info@govoorelkaar.nl.