SGP-fractie in actie op Mekkerstee Ouddorp

11 oktober 2014

De SGP-fractie vindt het belangrijk om te weten wat er in de samenleving leeft. Daarom komen de SGP-fractieleden graag met inwoners in gesprek. Dit jaar bezocht de fractie al diverse markten. Afgelopen zaterdag 11 oktober kwamen weer vele bezoekers langs de SGP-stand op de actiedag van de Mekkerstee in Ouddorp.

Op deze dag kregen de bezoekers 3 muntjes die men mocht toekennen aan verschillende actuele hoofdthema’s, waarbij men duidelijk koos voor zorg en veiligheid. Woonomgeving en economie kwamen als derde en vierde uit de bus. Als het aan de bezoekers ligt wordt er minder geld besteed aan sport en cultuur. Kinderen konden genieten van een Sappige Gezonde Pure mandarijn. Vanzelfsprekend de SGP-pepermuntrolletjes, waarmee een prijsvraag was georganiseerd. Door het juiste aantal te raden in de glazen pot maakten jongeren kans op een boek. Uiteindelijk wist Corné Hollaar uit Sommelsdijk het juiste aantal: 187 rolletjes. Hij won daarmee het nieuwste boek van Ben de Raaf: Beroofde bejaarde in Oostgaarde. Het boek BLUT van Hans Mijnders ging naar Anne Kasteleijn die met 186 rolletjes daar het dichts in de buurt was.