Nieuwjaarsreceptie gemeente Goeree-Overflakkee op 6 januari

20 december 2014

Op dinsdagavond 6 januari 2015 vindt de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Goeree-Overflakkee in Ouddorp plaats. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de waarnemend burgemeester, de secretaris, de wethouders en de raadsleden aanwezig. De nieuwjaarsreceptie biedt de mogelijkheid om andere inwoners en het gemeentebestuur informeel te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats in Zalen- en sportcomplex Dorpstienden, Dorpstienden 4 in Ouddorp.

Programma
18.30 uur        Ontvangst
19.30 uur        Nieuwjaarstoespraak waarnemend burgemeester Jan Pieter Lokker
19.40 uur        Informeel samenzijn
21.30 uur        Einde nieuwjaarsreceptie

Iedereen is van harte welkom om nieuwjaarswensen uit te wisselen met andere inwoners en met het gemeentebestuur.

Vragen
Voor vragen over de nieuwjaarsreceptie kunt u contact opnemen met Ilonka van de Wiel, communicatiemedewerker van de gemeente Goeree-Overflakkee. Zij is bereikbaar via e-mail; communicatie@goeree-overflakkee of via het algemene telefoonnummer 14 0187.