Ook SGP Goeree-Overflakkee in actie voor NL Doet

21 maart 2015

Op zaterdag 21 maart waren diverse leden van de SGP-fractie te vinden in de tuin van het logeerhuis ‘de Mantelienge’ in Ouddorp. De overkoepelende organisatie Adullam organiseerde in navolging van NL Doet de DOEN voor ADULLAM dag. De SGP-politici droegen met plezier bij aan deze dag.

De inspanning van fractie, dit keer onder leiding van een andere Kees, loog er niet om: gesnoeid, geknipt, versleept, gestapeld, konijnenhok gemonteerd en de oude opgeruimd en afgevoerd. De taken werden in dit project goed verdeeld. Een aantal fractieleden, gewend om op hoofdlijnen te besturen, versleepten de grote takken, terwijl andere fractieleden, meer oog voor detail, de takken klein maakten. De fractie kreeg ondersteuning van Laurens Markwat en een medewerker van Herweijer Tuintechniek. Dit alles onder de bezielende leiding van de vaste tuinman van ‘de Mantelienge’: Kees Flikweert. Alle hulde voor hem want deze 80-jarige is al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij Adullam. De verzorgde tuin is zeker aan hem toevertrouwd.