[Video] SGP jongeren over belang van Defensie

9 mei 2015

Dat is het thema waar ds. den Boer op 
D.V. zaterdag 30 mei over zal spreken. 
Het is goedkoop en erg gemakkelijk om op Defensie te bezuinigen. Maar is dat wel verstandig? Ds. den Boer (voormalig legerpredikant) weet als geen ander het belang van Defensie onder woorden te brengen. Ook zal hij het een en ander over zijn werk als legerpredikant in Afghanistan vertellen.

De SGP-jongeren van Goedereede organiseert een avond waarin jij een grote rol speelt! Je kunt namelijk reageren op stellingen. Wil je meer weten over het leven in Afghanistan, of heb je misschien zelf wel een vraag voor onze spreker?
Kom dan D.V. zaterdag 30 mei naar onze jongerenavond. Neem ook je vrienden mee!
Na afloop kun je nog gezellig wat napraten met een hapje en een drankje.

Spreker: Ds. J. den Boer
Datum: D.V. zaterdag 30 mei 2015
Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’
Preekhillaan 3, 3253 VJ Ouddorp