Informatieavonden voor verenigingen en stichtingen over subsidies

10 juni 2015

De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert drie informatieavonden om verenigings- en stichtingsbesturen te informeren over de aangepaste subsidiemogelijkheden. Met ingang van 2015 heeft de gemeente namelijk twee nieuwe subsidieregelingen: de kernsubsidie leefbaarheid en vitaliteit en de projectsubsidie Sport, Cultuur en Preventieve Volksgezondheid. Tijdens de informatieavonden worden ook de andere ondersteuningsvormen van de gemeente toegelicht.

Data en locaties
Maandag 29 juni, MFG Dorpstienden, Dorpstienden 4 in Ouddorp
Donderdag 2 juli, De Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk
Maandag 6 juli, De Grutterswei, Willemstraat 14 in Oude-Tonge

Programma
Het programma duurt van 19.30 uur tot circa 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Het programma is in principe voor iedere bijeenkomst gelijk, maar kan door de inbreng van de aanwezigen verschillen.
19.30 uur: Opening door wethouder Gerrit de Jong
19.35 uur: Inleiding door Eric Godrie
19.45 uur: Presentatie Projectsubsidie
19.55 uur: Presentatie Kernsubsidie
20.05 uur: Presentatie Algemene ondersteuningsvormen
20.15 uur: Pauze
20.30 uur: Ronde tafelgesprekken over subsidiemogelijkheden
21.20 uur: Terugblik op de avond, door wethouder Gerrit de Jong
21.30 uur: Einde bijeenkomst, gelegenheid tot napraten

Uitnodiging per e-mail
De vertegenwoordigers van verenigingen, stichting en dorpsraden, waarvan de gemeente Goeree-Overflakkee beschikt over een actueel e-mailadres, hebben op woensdag 10 juni een uitnodiging per e-mail ontvangen. Heeft dit bericht u niet bereikt, dan kunt u deze publicatie als uitnodiging beschouwen.

Aanmelden vóór 22 juni
Geïnteresseerden kunnen zich vóór maandag 22 juni aanmelden voor één van de drie avonden via het aanmeldformulier op www.goeree-overflakkee.nl/subsidie. Mocht er voor één (of meerdere) avond(en) te weinig aanmeldingen zijn, dan ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht.

Meer informatie
Meer informatie over de subsidies is beschreven in een folder die u vindt op www.goeree-overflakkee.nl/subsidie. Wij adviseren u de folder zorgvuldig te lezen voordat u de bijeenkomst bezoekt. Heeft u vragen na het lezen van de folder? Dan kunt u die invullen op het digitale aanmeldformulier.

Vragen?
Heeft u vragen over de bijeenkomsten? Neem dan contact op met Eric Godrie, via e.godrie@goeree-overflakkee.nl of via het algemene telefoonnummer 14 0187.