SGP laat burgers kiezen

20 juni 2015

De SGP-fractie op Goeree-Overflakkee wil graag weten wat er onder de bevolking op het eiland leeft. Naast werkbezoeken en contacten op het SGP-spreekuur zijn de SGP-politici ook te vinden op markten. Op 13 juni jl. was de SGP present op de Boerenmarkt van de Ger. Gemeente te Middelharnis.

‘Politiek is kiezen.’ Door middel van een muntje kon men een keus maken uit diverse onderwerpen. Bezoekers kregen 5 muntjes, die elk 1 miljoen voorstelde die bezoekers konden besteden aan een zestal items. De onderwerpen veiligheid en zorg waren duidelijk belangrijke zaken voor de bezoekers van de stand. ‘De keus van de bezoekers was veelal aanleiding voor een gesprek. Op deze manier weet je snel wat er leeft onder de bevolking en kun je soms ook uitleg geven over de keuzes die de fractie maakt’, aldus raadslid Peter Grinwis

Winnaars
Jongeren konden meedoen met een raadactie. Wie het juiste aantal SGP-pepermuntrolletjes raadde kon één van de door boekhandel van der Boom beschikbaar gestelde boeken winnen.
Lucas van der Vlies uit Dinteloord en Anne Myrthe van Dam uit Dirksland zaten er het dichts bij en wonnen beiden een boek.