Gemeente en Zuidwester ondertekenen huurovereenkomst ‘Het Rondeel’

2 september 2015

Op dinsdag 1 september 2015 hebben Natasja Baroch, bestuurder van stichting Zuidwester, en wethouder Marnix Trouwborst van de gemeente Goeree-Overflakkee de huurovereenkomst voor het gebouw ‘Het Rondeel’ in Middelharnis ondertekend. Hiermee is het een feit dat ‘Het Rondeel’ het nieuwe hoofdkantoor wordt van stichting Zuidwester.

De gemeente Goeree-Overflakkee gebruikt ‘Het Rondeel’ momenteel voor het gemeentearchief, overleggen van raadsfracties en (raads)vergaderingen. Dit zal niet veranderen. De komende maanden wordt ‘Het Rondeel’ flink verbouwd, zodat de ondersteunende afdelingen van stichting Zuidwester de benedenverdieping in gebruik kunnen nemen. Het hoofdkantoor van Zuidwester bevindt zich momenteel op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. De intentie van Zuidwester is om voor het einde van 2015 te verhuizen.