Ondertekening overeenkomst verkoop onroerend goed gemeente Goeree-Overflakkee

2 september 2015

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft een overeenkomst gesloten met lokale gecertificeerde makelaars en taxateurs. Zij gaan onroerend goed verspreid op Goeree-Overflakkee en enkele bouwkavels in de Westplaat op de markt aanbieden. De overeenkomst is op dinsdagmiddag 1 september in het gemeentehuis van Middelharnis ondertekend.

De gemeente heeft onroerend goed zoals woningen, bedrijfsruimten en snippergroen in eigendom en wil dit graag taxeren en verkopen. Hiervoor worden lokale makelaars en taxateurs ingeschakeld. Naast het genoemde onroerend goed worden ook achttien bouwkavels in de Westplaat via de lokale makelaars verkocht. De verkoop van deze bouwkavels, die geschikt zijn voor vrijstaande woningen, start op 8 september.

De overeenkomst is ondertekend door wethouder Marnix Trouwborst, Peter van Heiningen van Profit Makelaardij Van Heiningen, Martijn Akershoek van Struijk en Struijk makelaardij, Alwin van Alphen van Van Alphen Makelaardij, Albert van Rossum van Dörr en van Rossum Makelaardij, Terry Kramer Freher van De Drie Linden Makelaardij, Marcel Bal van Marcel Bal Makelaardij, Co van Kempen van Van Kempen taxaties.