Burgemeester en wethouders van gemeente Goeree-Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 13 januari 2016 het ontwerp-bestemmingsplan Begraafplaats Ouddorp gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd. Het plangebied is gelegen aan de Dirkdoensweg in Ouddorp, grenzend aan natuurgebied De Kleistee. Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een nieuwe begraafplaats in combinatie met natuur. Het bestemmingsplan Begraafplaats Ouddorp biedt het planologische juridische kader om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

Inzage
De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is geopend op maandag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 09.00 uur 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt het ontwerp-bestemmingsplan (inclusief bijlagen) in pdf-formaat ook inzien onderaan dit artikel en via de landelijke voorziening op ruimtelijkeplannen.nl. Bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan is het digitale plan op de website bepalend.

Zienswijzen
Tot en met 23 februari 2016 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan Begraafplaats Ouddorp kenbaar maken aan de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkelingen, via algemeen telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkelingen, via algemeen telefoonnummer 14 0187.

Te downloaden: