Digitale nieuwskrant voor SGP Goeree-Overflakkee

9 januari 2016

De commissie Publiciteit van de SGP op Goeree-Overflakkee vindt het belangrijk om de leden, kiezers en andere belangstellenden goed te informeren over diverse politieke onderwerpen. Begin dit jaar is een pilot gestart om elke week een digitale nieuwskrant uit te brengen met daarin het actuele nieuws.

De nieuwskrant bevat informatie vanuit diverse SGP publicaties. Naast het gepubliceerde nieuws van de eigen website (www.sgpgo.nl) zullen ook artikelen te vinden zijn van de landelijke SGP, de provinciale SGP en van de SGP fractie van het Waterschap Hollandse Delta. Tevens worden ook artikelen vanuit regionale nieuwssites meegenomen.
In een aparte rubriek zijn ook korte filmpjes te vinden.

Via de link: nieuwskrant.sgpgo.nl is de digitale krant te lezen. Abonneren kan eenvoudig door zich in te schrijven via de website.