Informatieavond in De Grutterswei over verkoop/verhuur van appartementen in voormalig gemeentehuis

11 januari 2016

Op woensdagavond 20 januari wordt in De Grutterswei in Oude-Tonge een informatiebijeenkomst gehouden. Tijdens deze avond worden de plannen voor de mogelijke nieuwe bestemming van het voormalige gemeentehuis van Oude-Tonge bekendgemaakt.

Plannen voor appartementen
Staton Bouw ontwikkelt, samen met de gemeente Goeree-Overflakkee, plannen in het voormalige gemeentehuis van Oude-Tonge. In dit project, dat de naam ’t Oude Raedthuys draagt, worden circa vijfentwintig appartementen gerealiseerd.

Informatieavond
De informatiebijeenkomst is bedoeld om de plannen te presenteren aan belangstellenden en omwonenden. Naast informatie geven heeft de bijeenkomst ook tot doel om te peilen of er (voldoende) belangstelling is voor de plannen. Het is voor alle aanwezigen mogelijk om inspraak te hebben en ideeën, wensen of voorkeuren kenbaar te maken. Zo kunnen bijvoorbeeld de afmetingen van de appartementen worden aangepast aan de woonwensen van potentiële kopers of huurders. Naast Staton Bouw en de gemeente zijn de architect en de makelaar aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld koop of huur van de appartementen.

Datum en locatie
De informatieavond wordt gehouden in De Grutterswei, Willemstraat 14, Oude-Tonge. Vanaf 19.00 uur tot circa 21.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie is te verkrijgen bij Van Rossum Makelaardij via telefoonnummer 0187-486343, in combinatie met Struijk & Struijk Makelaardij, via telefoonnummer 0187-470272.