De Verenigde Vergadering van Waterschap Hollandse Delta, komt donderdagmiddag 28 januari 2016 bijeen tijdens een openbare vergadering in zaal 1 van het waterschapshuis, Handelsweg 100 in Ridderkerk. De vergadering begint om 14.00 uur. U bent allen van harte welkom. Eén van de onderwerpen die op de agenda staat is de evaluatie van de wateroverlast eind augustus 2015. Ook het oostelijk deel van ons eiland had hier de nodige ‘last’ van.

Indien u uw mening over één van de onderwerpen die op de agenda staan wilt laten horen, kunt u dit tijdens de vergadering doen. Hiervoor zijn per spreker 5 minuten per agendapunt uitgetrokken. Dit spreekrecht kunt u, onder vermelding van het onderwerp, tot 24 uur voor het begin van de vergadering (bij voorkeur schriftelijk, zie hieronder) aanvragen.

Agenda
De agenda met bijbehorende stukken staan op de website van het waterschapen liggen tevens ter inzage in het waterschapshuis. De stukken liggen op de vergaderdatum vanaf 13:30 uur ook ter inzage in de vergaderzaal.

Verzoek tot inspreken
U kunt een verzoek, onder vermelding van de naam van degene die het woord wil voeren en het punt waarover men wil spreken, richten aan de voorzitter van de Verenigde Vergadering, Postbus 4103, 2980 GC Ridderkerk of e-mailen naar het bestuur.