Gemeentesecretaris Marinussen aanvaardt nieuwe uitdaging

17 februari 2016

Gemeentesecretaris Boudewijn Marinussen heeft in overleg met het college besloten de gemeente Goeree-Overflakkee te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij treedt op 1 april a.s. in dienst van Zeelenberg Professionals BV in ’s-Hertogenbosch en gaat daar interim-opdrachten vervullen.

Boudewijn Marinussen was vanaf augustus 2012 beoogd gemeentesecretaris in aanloop naar de herindeling en vanaf 1 januari 2013 de eerste gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Na ruim drie jaar de ambtelijke organisatie te hebben geleid, staat deze aan de vooravond van de mede door hem voorbereide nieuwe fase van de organisatieontwikkeling. Marinussen grijpt het afronden van de huidige fase aan om een vervolgstap in zijn loopbaan te maken. Het college van burgemeester en wethouders verleent medewerking aan zijn vertrek.

Totdat het college van de gemeente heeft besloten over de opvolging van Boudewijn Marinussen, wordt zijn functie waargenomen door Krijn Kasteleijn, die op dit moment directiesecretaris bij de gemeente is.