[Video] Kees van der Staaij: Word vandaag nog lid!

5 februari 2016

In 2016 zal de SGP, ook op Goeree-Overflakkee, inzetten op ledenwerving. Ook landelijk is hier veel aandacht voor: Partijleider van der Staaij: ‘De diepste drijfveer van de SGP om invloed te hebben, is de vaste overtuiging dat de Bijbelse waarden en normen goed zijn voor iedereen! God is de Schepper, Regeerder en Onderhouder van de aarde. Vanuit die belijdenis weet de SGP zich geroepen om naar Hem te luisteren en het beste voor anderen te zoeken’.

De boodschap van de SGP is een boodschap…

  • … van ernst: de SGP gaat soms dwars tegen de stroom in.
  • … met bezieling: er zit passie in de Bijbelse boodschap.
  • … van liefde: liefde tot God en voor de mensen om ons heen.

Meer leden, meer slagkracht
Dankzij het lidmaatschap van steeds meer leden kunnen Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf en Roelof Bisschop een vuist maken in de politiek. Denk aan de campagne Liefde & Trouw en de steun voor vervolgde christenen.

Alleen door te investeren in mensen en middelen kan de SGP zich verder ontwikkelen en nog krachtiger een stem geven aan Bijbelse waarden en normen. Wordt nu lid voor maar € 26,50 per jaar. Schrijf nu in op http://voormeerleden.nl