SGP afdeling Goedereede start met toelichting op recreatieve plannen

26 maart 2016

OUDDORP – De plaatselijke afdeling van de SGP in Goedereede komt op D.V. woensdag 30 maart bijeen. Dit zal de eerste bijeenkomst zijn voor deze afdeling, die per 1 januari van vereniging is omgevormd naar afdeling. Alle leden van de SGP zijn van harte welkom om 19.30 uur voor het huishoudelijk gedeelte.

De rol van de afdeling is anders dan van de vereniging. Insteek is om de politiek dichter bij de inwoners/leden te brengen. Het kan dan ook niet mooier dat de eerste bijeenkomst in het teken staat van de (recreatieve) ontwikkelingen in het gebied van de afdeling. Al in 2014 werden deze ontwikkelingen in een bijeenkomst gedeeld. Inmiddels zijn deze plannen voor een kwaliteitsslag in uitvoering.

Welkom
Om 20.30 uur start de afdeling met een openbaar gedeelte. Daarvoor is de SGP-fractie uitgenodigd om een nadere toelichting te geven op de diverse recreatieve ontwikkelingen op de Kop van Goeree.

Naast een presentatie zal er gelegenheid zijn om in gesprek te gaan met fractieleden. De bijeenkomst wordt gehouden in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’, aan de Preekhillaan 3 te Ouddorp.